Wasárnap

Elég kis punnyadósra sikerült a hétvége, ami egészen furcsa így a szerda-csütörtök-pénteki Adris napok után. Akkor ugyanis jártunk mindenfelé, IKEA-ztunk, Móninál Tabuztunk, Dokk café-ban buliztunk, Sugar shop-ban sütiztünk (ó, az az isteni epres-banános vaníliás pite…!). Szuper napok voltak, feldobódtam, feltöltődtem, imádtam. És örültem, hogy végre megmutathattam Adrinak, hogy milyen ez a pesti pörgős élet, amiről mesélni nem elég… :) A szombat elment a semmittevéssel, csak az Allee-ig dugtam ki az orrom (villamosra fel, villamosról le), mert hát bár szürke esős idő volt, azért valamerre mégis csak illik menni. Mindig. Ma „reggel” kaptam meglepi-reggeli péksütit (^^) aztán végre megnéztük az Aranyhajat Lillával, takaró alá bújva sírtunk és nevettünk. Nagyon tetszett, olyan aranyos mese! Délután meg megjártuk a WAMP-ot. Csak hogy a mai nap se teljen el úgy, hogy nem szívok egy kis friss levegőt.
Hogy mi az a WAMP? „Havonta – olykor annál többször – jelentkező társas esemény, amely kiemelkedő magyar designereket, művészeket, neves galériákat tár a nagyközönség elé. Kulturális és design fórum, urbánus találkozási pont, ahol nemcsak alkotók és vásárlók, hanem budapestiek, turisták, kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok, bringások és családosok futnak össze.” – valahogy így fest a WAMP, azaz a wasárnapi művész piac. Ma látogattam ki először a Millenárisra, hogy végre megtekinthessem ezt a híres-nevezetes vásárt. Hát nem csalódtam. :) Rengeteg egyedi dolog volt, amibe első ránézésre beleszerettem, és hoztam is volna haza egyből, ha a pénztárcám (és a lelkiismeretem) engedi. Mivel sajnos ez alkalommal ezt nem engedhettem meg, csak egy gombgyűrűt vettem 800 Ft-ért, ami viszont nagyon-nagyon aranyos, és tényleg nem kapható máshol. A gyűrűkön, karkötőkön, hajpántokon, táskákon kívül sorra beleszerettem a különféle cuki kisállat figurákba is, főleg a kedvesen felém pislogó medvebocsokba. Hát szóval, tudtam volna vásárolni. Szerintem mindenképp megéri olykor-olykor kilátogatni mindenkinek, aki kicsit is szereti a designt, a kreatív, ötletes, egyedi dolgokat.

2 thoughts on “Wasárnap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>