Felnőttem! :)

Tegnap volt életem legszebb szülinapja. ^^
…18…

Mindigis arra vágytam, hogy meglepibulim legyen, amin mindenki ott van aki számít. És ez most megtörtént. És sikerült úgy átvágniuk, hogy még csak nem is számítottam rá… :)

Viszonylag korán kelés és több órás, utólag feleslegesnek bizonyuló árkádi túra után nem éreztem magam a topon, főleg azzal a tudattal, hogy a mai napra betervezett Vertigoból semmi sem lesz, mert a barátnőimnek vannak nálam sokkkkal de sokkal fontosabb dolgaik is (fel sem tűnt, hogy hirtelen mindenki milyen elfoglalt lett…), és mert valahogy nem úgy képzeltem a 18 gyertya elfújását, hogy egyedül anyum áll mellettem. Persze örültem, hogy legalább ő ott állt mellettem, és a ‘mosolygós’ tükörnél szebb ajándékot nem is kaphattam volna. :)
Fél 6-ra összeszedtem magam, jött Ákos. Elmentünk szülinapi vacsira a Tio Pepébe, nyaralás emlékére választottam spanyol éttermet. :P Még sose voltam itt, tökre tetszett, hogy bikafej lógott a fejem felett, és spanyol alapkifejezések voltak a szalvétán. :) Meg persze a vacsi in fincsi volt, és a kedvem is megjött. :)
Hazaérünk, az előszobában egy ‘Happy Birthday’ felirat lóg, tesóm ingben áll az ajtóban, hát jó…végülis kicsit fura volt, de még nem esett le a szitu. :D Megyek beljebb, a szobánkban sötét van, mondják, hogy menjek csak be, felkapcsolom a villanyt, éééés ott állnak a barátnőim! Kezükben torta, az asztalomon meglepihegyek, pezsgő…nem bírtam ki, hogy picit ne bőgjem el magam, egyszerűen annyira jólesett, hogy ott voltak, mind csak miattam. Azt kamuzzák, hogy nem érnek rám, aztán meg ott állnak, és engem ünnepelnek….! Nagyon jó volt. :) Köszönöm mindenkinek! ^^
Éééés, hogy mégszebb legyen a szülinapom, ma 4-esünk lett a 6-os lottón!!! :D

Pörgök, pörgök…csak ne kéne holnap suliba menni…vagy legalábbis töri ne lenne… :/

[ kép: by Adry :) ]

4 thoughts on “Felnőttem! :)

  1. Yea, it was nice, indeed. :)
    You should learn Hungarian, then you could understand my posts, hehe. Thanks for coming round, anyway :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>