Csomóhalmaz

Annyira rossz, amikor szeretnél tudni valamit, de aztán rájössz, hogy lehet jobb nem tudni a dolgokat, mint tudni, mert esélyes, hogy az igazság nem az, mint amit hallani szeretnél, és akkor már inkább jobb édes tudatlanságban tovább álmodni.

Néha úgy érzem, hogy a madzag vége itt van a kezemben, végre megfejtettem, végre értem, aztán egyet szusszanok, és máris azt kell látnom, hogy összegubancolódott minden, és egy hatalmas csomóhalmazt tartok megint csak a kezeimben.

2 thoughts on “Csomóhalmaz

  1. Sajnos (vagy nem?) az Élet már csak ilyen… “gubancos” és most nem az Aranyhaj és a nagy gubancra gondolok! :) Kicsit megérted a dolgokat, beleéled magad az eseményekbe, aztán azon kapod magad, hogy jobb nem megérteni a megérthetőt… Mert mindig történik valami, akkor, pont akkor amikor oly közel a cél, ami összezavarja az embert. Hát ettől olyan ‘izgalmas’, és ‘kihívás’ minden egyes nap. Csak egy idő után ezaz, ami az embert megőrjíti… Én már megőrültem a sok gubanctól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>